Karriere

Vil du være med til at udvikle og udbygge Danmark?

M.J. Eriksson er en arbejdsplads, hvor der er gang i hjulene og højt til loftet, fordi vi alle yder en indsats og tager ansvar for egne opgaver.

Vores vigtigste ressource er vores mandskab! Det er medarbejderne ude på vores byggepladser, som er med til at skabe og forme virksomheden. ​

Vi vil som virksomhed være bedre og dygtigere end vores konkurrenter. Det bliver vi bl.a. ved at uddelegere ansvar og give vores ansatte ”medejerskab” i opgaverne.

Dét tror vi på, udvikler kyndige, engagerede og tilfredse medarbejdere, som bidrager med faglig stolthed til det færdige projekt. 

Og så praler vi også af, at vi ofte arbejder i nogle af Danmarks mest naturskønne områder.

Søger du nyt job?

M.J. Eriksson beskæftiger blandt andet bygningskonstruktører, kloakmestre, professionsbachelorer, diplomingeniører og civilingeniører, rørlæggere og maskinførere.

Vi udfører anlægsarbejder i hele Danmark og Sydsverige, og vi har derfor også behov for velkvalificerede og engagerede medarbejdere fra nord til syd og øst til vest.

Det er ikke altid, vi slår vores ledige stillinger op, så hvis du er på udkig efter job hos M.J. Eriksson, er du velkommen til at søge uopfordret ved at sende din ansøgning og CV til enten hovedkontoret eller det respektive regionskontor.

Du finder mailadresser under kontakter.

Ledige stillinger

Søger du en praktik- eller elevplads?

Hos M.J. Eriksson er vi med til at uddanne unge mennesker gennem praktikophold og elevpladser, og vi har i gennemsnit 20 ansatte, der er under uddannelse. 

Det er rift om pladserne, som ofte bliver besat inden de når jobsiderne.

Send derfor din ansøgning om en praktik- eller elevplads så snart du kan til Karen Hyttemads på  kah@mje.dk

Scroll to Top