Karriere

Vil du være med til at udvikle og udbygge Danmark?

M.J. Eriksson er en arbejdsplads, hvor der er gang i hjulene og højt til loftet, fordi vi alle yder en indsats og tager ansvar for egne opgaver.

Vores vigtigste ressource er vores mandskab! Det er medarbejderne ude på vores byggepladser, som er med til at skabe og forme virksomheden. ​

Vi vil som virksomhed være bedre og dygtigere end vores konkurrenter, og det bliver vi ved at uddelegere ansvar og give vores ansatte ”medejerskab” i opgaverne. Dét tror vi på, udvikler kyndige, engagerede og tilfredse medarbejdere, som bidrager med faglig stolthed til det færdige projekt. 

Og så praler vi også af, at vi ofte arbejder i nogle af Danmarks mest naturskønne områder.

Lyder dette interessant?

Søger du nyt job?

M.J. Eriksson beskæftiger blandt andet bygningskonstruktører, kloakmestre, professionsbachelorer, diplomingeniører og civilingeniører, rørlæggere og maskinførere.

Vi udfører anlægsarbejder i hele Danmark og Sydsverige, og vi har derfor også behov for velkvalificerede og engagerede medarbejdere fra nord til syd og øst til vest.

Det er ikke altid, vi slår vores ledige stillinger op, så hvis du er på udkig efter job hos M.J. Eriksson, er du velkommen til at søge uopfordret ved at sende din ansøgning og CV til enten hovedkontoret eller det respektive regionskontor.

Du finder mailadresser under kontakter.

Du kan se stillingsannoncen her.

Du kan se stillingsannoncen her.

Vi søger både rørlæggere og håndmænd til vores sjak der arbejder i Syd- og Vestsjællandsområdet.  I kommer til at indgå I eksisterende sjak og I må være engagerede og have lyst til at udfylde en betydningsfuld rolle.  Læs mere om stillingerne her og del gerne annoncen med en du kender.

M.J. Eriksson har travlt og søger derfor flere rørlæggere.  Til stillingerne her søger vi erfarne folk, der kan arbejde selvstændigt og er kvalitetsbevidste.  Du kan se stillingsannoncen her.

Søger du en praktik- eller en elevplads?

Hos M.J. Eriksson er vi med til at uddanne unge mennesker gennem praktikophold eller elevpladser, og vi har i gennemsnit 20 ansatte under uddannelse.

Det er rift om disse pladser, som ofte bliver besat inden de når jobsiderne.

Derfor opfordrer vi dig til at sender din ansøgning om en praktik- eller elevplads til Karen Hyttemads i vores maskinafdelingen på mail kah@mje.dk​​

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.