Anlægsstruktør-lærling til nyt vandværksprojekt

Vil du være med til at forsyne hovedstadsområdet med rent drikkevand? Lige nu søger vi lærlinge til kæmpe anlægsprojekt mellem Ringsted og Køge

Til et nyt anlægsprojekt for HOFOR søger vi en eller flere lærlinge, der har lyst til at lære at indgå som en vigtig del af et stort anlægsprojekt.

Din læretid hos M.J. Eriksson på Vandværk Regnemark
Som lærling får du ansvaret for dine egne opgaver på byggepladsen. Dine kolleger støtter og hjælper dig hele vejen igennem. Som anlægsstruktør-lærling kan du forvente at:
• Indgå på lige fod med dine kolleger i dagligdagen på byggepladsen
• Følge arbejdsprocesser og procedurer for arbejdet
• Etablere kloak-, vand-, og forsyningsledninger
• Arbejde med anlæg af befæstelser, muldarealer mv.

Vores forventninger til dig
Vi forventer at du indgår som en naturlig og vigtig del af byggepladsen, ligesom du er god til at samarbejde med dine kolleger.
Derudover forventer vi at du:
• Har gåpåmod og lyst til at lære
• Er mødestabil og tager ansvar for din egen hverdag
• Er arbejdsom og vil lægge dig i selen når projektet kræver det

Vi tilbyder dig
Som en del af M.J. Eriksson kan du forvente at blive en værdifuld del af sjakket og du bliver både udfordret og får ansvar.
Igennem hele din læretid vil du arbejde tæt sammen med dygtige og erfarne kolleger, der bakker dig op og giver dig de værktøjer, som du skal bruge for at lære mest muligt i din tid hos os.

Derudover kan du regne med:
• En afvekslende læretid med fast arbejdsplads
• Dygtige kolleger, der støtter dig og hjælper dig i din faglige udvikling
• Et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på tryghed og ordentlige arbejdsvilkår
• Gode karrieremuligheder efter din praktikperiode

Om din nye læreplads
M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med over 700 fagligt specialiserede ansatte og en omsætning på 3 mia.kr. M.J. Eriksson blev grundlagt i 1945 af Eriksson-familien, som stadig ejer den i dag. MJE har kontorer og byggepladser i hele landet, hvor vi hver dag bidrager til at udvikle og udbygge infrastruktur, forsyning og byggeri. Læs mere om os på mje.dk

Ansøgning
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til projektchef Patrick Barfoed Koefoed på pbk@mje.dk. Hvis du vil høre mere om lærlingepladserne, så ring eller skriv til Patrick på tlf. 22183926 eller på pbk@mje.dk. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når de rette er fundet.

Ved at sende os oplysninger om dig selv, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender oplysningerne indtil ansættelsesprocessen er afsluttet, hvorefter oplysningerne bliver slettet medmindre de skal bruges til din ansættelse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til pbk@mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysninger

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top