Kranudlejning og Udlejning af maskiner

M.J. Eriksson råder over Danmarks største privatejede flåde af moderne entreprenørmaskiner, som tæller flere end 450 enheder på bælter og hjul, egnet til alle typer anlægs- og byggeprojekter.

Vi benytter både vores maskiner til egne anlægsentrepriser og tilbyder samtidig udlejning af både kraner og større entreprenørmaskiner.

M.J. Eriksson lægger stor vægt på kvalitet, service og dialog. Det gælder for vores arbejde og for vores kran- og maskinudlejning. Samtidig lægger vi vægt på, at vores medarbejdere udfører deres arbejdsopgaver under ordnede forhold med udgangspunkt i gældende overenskomster.

Vores kran- og maskinfører deltager løbende på kurser og efteruddannelse. Det er din sikkerhed for, at vi leverer bedste kvalitet og service, når du lejer kraner eller entreprenørmaskiner hos os.

Kranudlejning

M.J. Eriksson udlejer både, mobil-, bælte- og gitterbomkraner, som alle betjenes af erfarne kranførere. Vores kranudlejning er landsdækkende, og vi tilbyder dit byggeri en sikker og kvalificeret håndtering af alle former for løfteopgaver i hele Danmark.

Vores kranafdeling råder over en bred flåde af mobil- og bæltekraner, der kan håndtere løft op til 280 tons i højder op til 90 meter. Alle vores kraner er fra den tyske producent Liebherr, og vores kranførere er blandt de mest erfarne og kompetente i branchen.

Kontakt os for at aftale nærmere om kranudlejning
Yderligere oplysninger om kranudlejning fås hos afdelingsleder Kim Jakobsen.
Mobil: 22 76 34 39
E-mail: kij@mje.dk

Maskinudlejning

M.J. Eriksson udlejer gravemaskiner og dozere over 30 tons samt en slæbeskovlsmaskine.
Alle vores maskiner er udstyret med GPS og avancerede maskinstyringssystemer, og udlejes på timebasis eller efter tilbud. ​

Kontakt os for at aftale nærmere om maskinudlejning
Yderligere oplysninger om maskinudlejning fås hos logistik- og maskinansvarlig Karen Hyttemads.​

Mobil: 21 44 03 35
​E-mail: kah@mje.dk

Scroll to Top