Håndmænd/rørlæggere til anlægsprojekter

Bliv M.J. Erikssons nye håndmand og få en hverdag med masser af selvbestemmelse og frihed

Vi har travlt i M.J. Eriksson og leder derfor efter nye kolleger, der kan hjælpe med i nogle af Danmarks største jord- og anlægsprojekter.

Om jobbet
Som håndmand/rørlægger i vores dygtige sjak, kan du f.eks. have følgende opgaver:
• Rørlægning efter rørlaser og promillevaterpas
• Håndtering af mindre maskiner som jordloppe, pladevibrator o.lign.
• Ansvar for en ryddelig og sikker byggeplads
• Andet forefaldende arbejde

Om dig
Du kan lide at være ude året rundt og trives godt med at lave mange forskellige typer opgaver på byggepladsen. Du er mødestabil og sætter en ære i at løse dine opgaver godt. Du arbejder selvstændigt og indgår i godt samarbejde med dine kolleger i sjakket. Erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Om din nye arbejdsplads
M. J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med over 700 fagligt specialiserede ansatte og en omsætning på 3 mia.kr. MJE blev grundlagt i 1945 af Eriksson-familien, som stadig ejer den i dag. M.J. Eriksson har kontorer og byggepladser i hele landet, hvor vi hver dag bidrager til at udvikle og udbygge infrastruktur, forsyning og byggeri. Læs mere om M.J. Eriksson på www.mje.dk. Du kommer til at arbejde på Sjælland.

Ansøgningsprocessen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest 16. november 2023. CV og kort ansøgning sendes til entrepriseleder Thomas Nowak på tno@mje.dk. Vi ansætter når vi har fundet de rigtige. Har du spørgsmål til stillingerne, så ring eller skriv til Thomas på tlf. +45 20108525 eller tno@mje.dk Løn efter kvalifikationer.

Ved at sende os oplysninger om dig selv, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender oplysningerne indtil ansættelsesprocessen er afsluttet, hvorefter oplysningerne bliver slettet medmindre de skal bruges til din ansættelse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til tno@mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysninger.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top