Håndmænd til Funderingsafdelingen

Jord- og anlægsarbejder til f.eks. byggeri begynder med de vigtige funderingsarbejder, der skal sikre et fast grundlag, og til disse arbejder mangler vi lige nu kvalitetsbevidst mandskab.

Om jobbet
Hos M.J. Eriksson tilbyder vi dig et selvstændigt, indholdsrigt og ansvarsfuldt job med udgangspunkt pæle- og spunsarbejder, som vi foretager i forbindelse med eksempelvis byggeri, havneanlæg, vej- og jernbanearbejder. Vores Funderingsafdeling holder til i Greve, men dine arbejder foregår ude på den enkelte byggeplads i hele Danmark.

Teamet, du kommer til at arbejde sammen med, består af professionelle kolleger og dygtige formænd, som sikrer dig oplæring, opbakning og kyndig vejledning i forhold til de arbejder, som du skal udføre.

Om dig
Du har lyst til at være en del af et team, hvor vi arbejder sammen og hjælper hinanden. Du kommer med engagement og lyst til at tage fat. Som håndmand vil du arbejde sammen med vores dygtige førere i funderingsmaskinerne. Du kan lide at være udendørs hele året og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Erfaring er en fordel, men absolut ikke et krav. Du er pligtopfyldende, mødestabil og klar på nye og spændende udfordringer.

Om M.J. Eriksson A/S
Med en årlig omsætning på over 3 mia. og flere end 700 ansatte er M.J. Eriksson A/S en af Danmarks største anlægsentreprenører. Vi er med til at udvikle og udbygge Danmark med vores anlægsprojekter, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi, forsyning og kloakering, byggeri og renovering samt miljø og klimatilpasning. I M.J. Eriksson har vi flere afdelinger med speciale inden for hvert sit fagområde. Disse tæller bl.a. anlæg, bane, forsyning, fundering, beton, grundvandssænkning m.fl.

M.J. Eriksson er en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor den direkte kommunikation er i højsædet, og hvor fleksibilitet og hurtige beslutningsprocesser præger arbejdsgangen i vores travle hverdag. Du kan læse meget mere om os på www.mje.dk.

Ansøg nu
Send snarest muligt din korte ansøgning og CV mærket ”håndmand til fundering” til afdelingschef Bo Ammundsen boa@mje.dk. . Yderligere information om stillingen får du også hos Bo på telefon 40 38 30 73.

Fortrolighed
Ved at sende os oplysninger om dig selv, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender oplysningerne indtil ansættelsesprocessen er afsluttet, hvorefter oplysningerne bliver slettet medmindre de skal bruges til din ansættelse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til boa@mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysninger.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top