Landmåler til MJE Construction

Vil du have en spændende hverdag med masser af ansvar i en af Danmarks største bygge- og anlægsvirksomheder?

I M. J. Eriksson har vi travlt med at udbygge Danmark med alt fra vindmøllefundamenter og broer til hangaretter til de nye F35-fly, og vi søger derfor en landmåler til vores Construction afdeling i Aarhus. Som landmåler hos os får du ansvaret for en bred vifte af opgaver. Du skal bl.a.:

• Indmåle og afsætte med GPS og totaltstation
• Beregne mængder
• Lave kvalitetskontrol og dokumentation
• Indgå i teamet og udvikle landmåling på tværs i MJE.

Om dig
Du er muligvis uddannet kort- og landmålingstekniker, landinspektør eller anden relevant teknisk uddannelse. Du trives både med kontorarbejde fra kontoret i Viby Jylland og med arbejde i marken. Du arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt med din opgaveløsning og du kan godt lide friheden i skiftende rammer og muligheden for selv at strukturere din arbejdsdag.

Vi forestiller os desuden at du:
• har interesse for og erfaring med landmålingsdisciplinen
• har gode it-kundskaber
• har kendskab til Civil 3D (eller er lærenem og gerne vil at lære det)
• har sans for præcision og nøjagtighed
• Indgår på lige fod med kolleger i samarbejde og faglig sparring

Vi tilbyder
Et spændende arbejde med en afvekslende hverdag, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team. Vi prioriterer en god hverdag, også når der er travlt. Du får stor indflydelse på dit eget arbejde og får base i Viby, med arbejde fortrinsvis i Jylland. Vi arbejder med en flad struktur, hvor selvbestemmelse, gode ideer og selvstændighed vægtes højt. Løn efter kvalifikationer.

Om os
M. J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med over 700 fagligt specialiserede ansatte og en omsætning på 3 mia.kr. MJE blev grundlagt i 1945 af Eriksson-familien, som stadig ejer den i dag. M. J. Eriksson har kontorer og byggepladser i hele landet, hvor vi hver dag bidrager til at udvikle og udbygge infrastruktur, forsyning og byggeri.

Vil du vide mere?
Få mere at vide om stillingen og få svar på dine spørgsmål ved at skrive eller ringe til Head of Construction Michael Duelund på mdu@mje.dk eller tlf. 53573271

Ansøgning
Send din ansøgning med CV hurtigst muligt og senest 6.november 2023 til Head of Construction Michael Duelund på mdu@mje.dk – vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige.

Ved at sende os oplysninger om dig selv, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender oplysningerne indtil ansættelsesprocessen er afsluttet, hvorefter oplysningerne bliver slettet medmindre de skal bruges til din ansættelse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til mdu@mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysninger.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top