Anlægsstruktør-lærling

Vores entrepriseorganisation søger en anlægsstruktør-lærling til vores nyvundne projekt i Aarhus vest.

Dine arbejdsopgaver bliver:
• Oplæring i arbejdsprocesser og procedurer på byggepladsen
• Etablering af kloak- og vandledninger
• Etablering af forsyningsledninger
• Anlæg af asfalt, skærver, sveller og togskinner

Om arbejdet
Du kommer til at arbejde sammen med professionelle kolleger og en dygtig ledelse, som sikrer dig opbakning, vejledning og alle de værktøjer, du har brug for. Du vil fra dag et være en værdifuld del af sjakket med grundig introduktion i dine opgaver. Vi lægger vægt på, at du gennem hele din læretid får både udfordringer og ansvar. Du bliver tilknyttet vores projekt i Aarhus vest, Logistikparken i Brabrand, hvor der skal bygges DSB’s nye grønne værksted.

Ydermere tilbyder vi:
• En afvekslende læretid med masser af udfordringer og gode muligheder for fast ansættelse
• En læreplads med erfarne kollegaer der følger op således du trives og udvikler dig fagligt
• Et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed og udvikling
• En velfungerende arbejdsplads med gode kollegaer og socialt samvær

Vi forventer, at du:
• Har gåpåmod og lyst til at lære
• Har et smil på læben
• Er mødestabil
• Er arbejdsom

Om dig
Du trives ved udearbejde “i marken”, uanset om det er sommer eller vinter. Du håndterer konstant skiftende arbejdsrammer, og er god til samarbejde og til selvstændig opgaveløsning. Du evner at bevare koncentrationen i perioder, hvor der er meget travlt. Du er desuden nysgerrig, handlekraftig og leverer arbejde i høj kvalitet.
Om os M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største anlægsentreprenører med over 600 ansatte og aktiviteter i hele landet. Vi er med til at udvikle og udbygge Danmark med vores anlægsprojekter, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering, byggeri og renovering, klimatilpasning og meget mere. Vi er en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor den direkte kommunikation er i højsædet, og hvor fleksibilitet og hurtige beslutningsprocesser præger arbejdsgangen i vores travle hverdag. Du kan læse meget mere om os på www.mje.dk

Ansøgning
Din korte ansøgning og CV mærkes ”Anlægsstruktør-lærling” og sendes snarest muligt til Ahmad Hamad på aha@mje.dk eller Brian Egholm på bre@mje.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte Ahmad på tlf. 31 65 79 07. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Fortrolighed
Ved at sende os oplysninger om dig selv giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender disse oplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at skrive til @mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysningerne efter afslutning af ansættelsesprocessen, medmindre andet aftales med dig.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top