Erfaren kvalitetsleder

Til vores nylige vundne projekt i Aarhus Vest – DSB’s nye grønne værksteder søger vi nu en kvalitetsleder.

Dine arbejdsopgaver bliver at:
• Sikre at arbejdet overholder de opstillede kvalitetskrav jf. udarbejdet kontrolplaner.
• Varetagelse af dokumentation i samarbejde med resten af projektorganisationen.
• Udarbejdelse at kontrolplanen og arbejdsprocedure for fremtidige arbejder.
• Deltage i øvrige opgaver på projektet relateret til kvalitet og dokumentation.
• Håndtering af afvigelser.

Om arbejdet:
Du bliver tilknyttet vores nylige vundne projekt i Aarhus Vest, hvor vi sammen med M. T. Højgaard skal bygge DSB’s ny værksted i løbet af de næste knap 3 år. Vores andel af projektet er stort, og det består b.la. i jord/bundsikring/stabilgrus arbejder, i alt ca. 500.000 m3, Afvanding og føringsveje ca. 15 km, Belægning ca. 15.000 m2, Sporarbejde ca. 10 km, kørestrøm, mv. Du vil blive en del at vores projektledelse der pt. består af 7 funktionærer. Det er en social og nærværende arbejdsplads, hvor vi prioriterer samarbejdet højt internt og eksternt, og i relationen til vores samarbejdspartnere M.T. Højgaard og DSB.

Faglige kompetencer:
• Du har flerårig erfaring med kvalitetsarbejde som entreprenør eller rådgiver, hvor I har arbejdet for Vejdirektoratet eller/og Banedanmark, som kunde.
• Du har et indgående kendskab til kvalitetssikring iht. Vejdirektoratets AAB´erne for jord, afvanding, bundsikring mv.
• Du er god til at kommunikere i både skrift og tale.

Om dig:
• Du har en baggrund som ingeniør eller konstruktør.
• Du arbejderselvstændigt og får opgaverne løst.
• Du er proaktiv, tillidsvækkende og imødekommende.
• Du er god til at samarbejde og samtidig selvstændig i opgaveløsningen.
• Du evner at bevare fokus i perioder, hvor der er travlt, og du formår at holde flere bolde i luften.

Om os:
M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største anlægsentreprenører med over 600 ansatte og aktiviteter i hele landet. Vi er med til at udvikle og udbygge Danmark med vores anlægsprojekter, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering, byggeri og renovering, klimatilpasning og meget mere.

Vi er en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor den direkte kommunikation er i højsædet, og hvor fleksibilitet og hurtige beslutningsprocesser præger arbejdsgangen i vores travle hverdag.

Ansøgning
Din ansøgning og CV mærkes ”Kvalitesleder DSB´Nye Værksted” og sendes snarest muligt til Brian Egholm på bre@mje.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte Brian på tlf. 22 83 42 39. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Fortrolighed
Ved at sende os oplysninger om dig selv giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender disse oplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at kontakte os. Herefter sletter vi straks dine oplysningerne efter afslutning af ansættelsesprocessen, medmindre andet aftales med dig.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top