Entrepriseleder til funderingsarbejde

Erfaren entrepriseleder med indsigt i anlægsarbejde og gerne også basal viden om funderingsarbejder søges til spændende stilling i M.J. Erikssons Funderingsafdeling.

Om jobbet
Du får det overordnede ansvar for projektstyringen af vores funderingsarbejder på flere løbende projekter, hvor du står for proces- og byggestyring, kvalitetssikring og skal sørge for, at vi lever op til de planlagte tidsplaner. Vi tilbyder dig et selvstændigt, indholdsrigt og ansvarsfuldt job med udgangspunkt i de pæle- og spunsarbejder, som vi foretager i forbindelse med eksempelvis byggeri, vej- og jernbanearbejder samt havneanlæg. Vores Funderingsafdeling holder til i Greve, men den daglige styring af vores projekter foregår på den enkelte byggeplads.

Du refererer til Funderingsafdelingens leder, som også vejleder dig i opgaverne, men vi forventer også, at du kan udvise selvstændighed og initiativ i din tilgang til at få opgaverne udført, hvor der i perioder også er behov for, at du kan arbejde under afvekslende arbejdstider.

Vi tilbyder dig en spændende stilling med meget ansvar for flere samtidige projekter, hvor du vil have mange forskellige kontaktflader. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved travlhed, fleksibilitet og professionalisme, og du vil være omgivet af nogle dygtige og rare kollegaer, der har en humoristisk og uformel omgangstone.

Om dig
Du skal være en teamplayer og samtidig kunne tage ansvar for egne opgaver. Du skal være ansvarsbevidst og have en ordentlighed, og en selvdisciplin der gør, at du kan have flere bolde i luften på samme tid. Vi forventer tillige, at du optræder med selvtillid i et meget uformelt miljø. Du er servicemindet og forstår vigtigheden af, at vi alle leverer vores arbejder med de bedste resultater.

Om os
Med anlægsopgaver over hele landet, en årsomsætning på mere end 2,3 mia. kr., og næsten 700 ansatte er M.J. Eriksson en af Danmarks største anlægsentreprenører. Vi er med til at udvikle og udbygge Danmark med vores anlægsprojekter, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering, byggeri og renovering, klimatilpasning og meget mere. M.J. Eriksson er en virksomhed med en flad hierarkisk opbygning, hvor den direkte kommunikation er i højsædet, og hvor fleksibilitet og hurtige beslutningsprocesser præger arbejdsgangen i vores travle hverdag.

Ansøg nu
Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Send derfor snarest muligt din korte ansøgning og CV mærket ”entrepriseleder til fundering” til afdelingschef Bo Ammundsen boa@mje.dk. . Yderligere information om stillingen får du også hos Bo på telefon 40 38 30 73

Fortrolighed
Ved at sende os oplysninger om dig selv, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender disse oplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at skrive til boa@mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysningerne efter afslutning af ansættelsesprocessen, medmindre andet aftales med dig.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top