Ingeniør-praktikant

Vores entrepriseorganisation søger en ingeniør-praktikant til vores nylige vundne projekt i Aarhus Vest – DSB’s nye grønne værksteder.

Dine arbejdsopgaver bliver:
• Oplæring i arbejdsprocesser og procedurer på byggepladsen
• Kvalitetssikring, hvor du selvstændigt står for afrapportering
• Rapportering af arbejder på flere entrepriser

Når du har opnået tilstrækkelig indsigt i arbejdet på byggepladsen, vil dine arbejdsopgaver desuden omfatte:
• Ledelse af vores medarbejdere, som udfører anlægsarbejder
• Koordinering og planlægning af det daglige arbejde
• Analyse af tegningsmateriale og specifikationer med henblik på udarbejdelse af tekniske specifikationer

Om arbejdet:
Du kommer til at arbejde sammen med professionelle kolleger og en dygtig ledelse, som sikrer dig opbakning, vejledning og alle de værktøjer, du har brug for. Du bliver tilknyttet vores nyligt vundne projekt i Aarhus Vest, hvor der skal bygges til DSB’s nye grønne værksted, som er et tværfagligt projekt. Der vil være rigeligt at tage fat i indenfor alle forskellige områder af entreprenørbranchen. For den målrettede praktikant vil der være rig mulighed for at netværke blandt fagligt dygtige kolleger på tværs af titler, samt for at få udfordrende opgaver og ansvar for egen opgaveløsning. Det er en social og nærværende arbejdsplads, hvor samarbejdet prioriteres højt på tværs af organisationer, og dermed er der mange muligheder for at opnå en masse erfaring på et højt fagligt niveau.

Faglige kompetencer:
• Ingeniørstuderende med passion for entreprenørarbejdet
• Grundlæggende kendskab til planlægnings- og projektstyringredskaber
• Gode kommunikative egenskaber i både skrift og tale
• Forretningsforståelse og sans for godt købmandskab

Om dig
Du trives med både computeren i skurvognen og udearbejde “i marken” og du er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver. Du håndterer konstant skiftende arbejdsrammer, og er god til såvel samarbejde som selvstændig opgaveløsning. Du evner at bevare koncentrationen i perioder hvor der er meget travlt, og du formår at holde flere projekter og opgaver i gang samtidig. Du er nysgerrig, handlekraftig og leverer arbejde af høj kvalitet.

Om os
M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største anlægsentreprenører med over 700 ansatte og aktiviteter i hele landet. Vi er med til at udvikle og udbygge Danmark med vores anlægsprojekter, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering, byggeri og renovering, klimatilpasning og meget mere.

Vi er en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor den direkte kommunikation er i højsædet, og hvor fleksibilitet og hurtige beslutningsprocesser præger arbejdsgangen i vores travle hverdag.

Ansøgning
Din korte ansøgning og CV mærkes ”Ingeniør-praktikant” og sendes snarest muligt til Ahmad Hamad på aha@mje.dk eller Brian Bay Hermansen på bbh@mje.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte Ahmad på tlf. 31 65 79 07. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Ved at sende os oplysninger om dig selv, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender oplysningerne indtil ansættelsesprocessen er afsluttet, hvorefter oplysningerne bliver slettet medmindre de skal bruges til din ansættelse. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til bbh@mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysninger.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top