KSM-medarbejder til anlægsentrepriser

• Kvalitet • sikkerhed • miljø

Du kommer til at dække tre områder og vil selvstændigt løfte opgaverne ud fra projektets dokumenter, hvor der skal udfærdiges kvalitetssikringsmapper, arbejdsmiljødokumenter, og miljødokumenter med tilhørende kontrolplaner.

Om dig og jobbet
Du skal være ansvarsbevidst og have en ordentlighed og selvdisciplin der gør, at du kan have flere bolde i luften på samme tid. Vi forventer også, at du er serviceminded og forstår vigtigheden i, at vi alle arbejder for at levere de bedste resultater til vores kunder.

Du får stor indflydelse på planlægningen af din hverdag, og får bl.a. ansvaret for at færdiggøre kvalitetsplaner ud fra vores paradigmer, og med at de indbyggede kontroller bliver overholdt og udført på vores anlægsopgaver.

På samme måde skal du have en viden om arbejdsmiljø i bygge- og anlægsbranchen, hvor du som arbejdsmiljørepræsentant får ansvaret for det fysiske og psykiske arbejde på byggepladsen. Du kan gennemføre APV, og du skal sikre, at vi følger vores arbejdsmiljøprocedurer og de beskrevne sikkerhedsforanstaltninger. På dette område har du som minimum gennemført den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Du kommer til at udfylde et betydningsfuldt led som sparringspartner for projektledelsen og samtidig får du stor berøringsflade med både myndigheder, tilsyn, bygherre og dennes rådgiver. Din opgave er at levere dokumentation for, at vi lever op til de krav, der bliver stillet til vores KSMarbejde.

Om os
M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største anlægsentreprenører med over 600 ansatte og aktiviteter i hele landet. Vi er med til at udvikle og udbygge Danmark med vores anlægsprojekter, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering, byggeri og renovering, klimatilpasning og meget mere.

M.J. Eriksson er en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor den direkte kommunikation er i højsædet, og hvor fleksibilitet og hurtige beslutningsprocesser præger arbejdsgangen i vores travle hverdag.

Du kan læse meget mere om os på www.mjeriksson.dk Du kommer til at arbejdet med et fast team, der lige nu arbejder med udgangspunkt i København, men næste projekt bliver måske i Hillerød

Ansøgning
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Rasmus Nielsen på tlf. 60 34 54 67. Din korte ansøgning med relevant CV imødeses snarest på mail til Rasmus på mail rni@mje.dk.

M.J. Eriksson A/S Gammel Køge Landevej 773 2660 Brøndby Strand

Fortrolighed: Ved at sende os oplysninger om dig selv giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender disse oplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at skrive til rni@mje.dk. Vi sletter straks dine oplysningerne efter afslutning af ansættelsesprocessen, medmindre andet aftales med dig.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top