Nyuddannet ingeniør eller konstruktør med lederpotentiale

Du får ansvar for én eller flere fagdiscipliner og du har bl.a. til opgave at formidle tegninger og beskrivelser.

Om jobbet
Du bliver tilknyttet vores afdeling i København med hovedsæde i Brøndby Strand. Du vil fra første dag referere direkte til projektchefen. Det første halve/hele år vil du være i et oplæringsforløb med en fast mentor tilknyttet, som du dagligt vil være i tæt dialog med. Efter oplæringsforløbet er målet at du ville kunne varetage større ansvarsområder, som eksempelvis dialogen med underentreprenører fra start til slut.

Dette opslag vedrører følgende specifikke arbejdspladser:
• DSB GB Carsten Niebuhrs Gade i København
• Ringsted Femern Banen E2009 og E2010 Anlægsentrepriser Lolland

Vi søger dig, der kender arbejdsbetingelserne i anlægsbranchen og relativt hurtigt vil kunne stå for:
• Granskning og formidling af projektmateriale på en eller flere fagdiscipliner til produktionsledere
• Udfærdigelse af og opfølgning på kvalitetsmateriale
• Opfølgning på designændringer og revisioner af bygherres projektmateriale
• Daglig kontakt og opfølgning på underentreprenører

Om dig og dine kompetencer
Du har en positiv og engageret tilgang til din arbejdsdag og trives både ved computeren i skurvognen og med arbejde i “marken”, og du er god til såvel samarbejde som selvstændig opgaveløsning. Du er fleksibel med hensyn til mødesteder i regionen, og håndterer skiftende arbejdsrammer med perioder med overarbejde, som det er vigtigt, at du har lyst til at påtage dig. Du har egen bil, da det daglige udgangspunkt er byggepladsen.

Vi forventer desuden at du:
• Er uddannet konstruktør eller ingeniør
• Er villig til at bidrage positivt til opgaveløsning i teams
• Har sans for godt købmandskab og er tillidsvækkende

Ansøgning
Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Projektchef Rasmus Nielsen, RNI@MJE.DK. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Ønsker du yderligere information om stillingen og om M.J. Eriksson, er du velkommen til at kontakte Projektchef Rasmus Nielsen på tlf.: 60 34 54 67.

Om os
M.J. Eriksson udvikler og udbygger Danmark med anlægsprojekter over hele landet, og med en årlig omsætning på mere end 2 mia. kr., og flere end 700 ansatte er M.J. Eriksson en af Danmarks største anlægsentreprenører. M.J. Eriksson varetager og udfører en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, klimatilpasning, kloakering, og meget mere. M.J. Eriksson er en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor den direkte kommunikation er i højsædet, og hvor fleksibilitet og hurtige beslutningsprocesser præger arbejdsgangen i vores travle hverdag. M.J. Eriksson har hovedkontor i Brøndby og regionskontorer i Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding.

Fortrolighed: Ved at sende os oplysninger om dig selv giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og anvender disse oplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at skrive til jen@mje.dk. Herefter sletter vi straks dine oplysninger ved afslutning af ansættelsesprocessen, medmindre andet aftales med dig.

M.J. Eriksson A/S

M.J. Eriksson A/S er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører, med 75 års erfaring og ekspertise inden for jord-, anlæg- og bygningsentrepriser. Med over 700 specialiserede ansatte og Danmarks største maskinpark, opererer vi agilt og kompetent inden for alle jord- og anlægsopgaver, inkl. havneanlæg, fjernvarme, jernbaner, tunnelering og klima- og skybrudssikring. Vores store volumen og faglige grundighed gør os til en pålidelig og tryg samarbejdspartner for både offentlige og private bygherrer.
MJE er en fleksibel og rummelig arbejdsplads med dygtige kolleger, der hver dag møder på arbejde, dedikerede til at sikre kvalitet og fremdrift i vores mange projekter, skabt gennem godt håndværk og respektfuldt samarbejde.

M.J. Eriksson er en af Danmarks største jord- og anlægsentreprenører med en årlig omsætning på 3 mia. kr. og den højeste kreditvurdering (AAA).

Det familieejede MJE blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med jord- og anlægsarbejde, lige fra afvanding og byggemodning, til jernbaneanlæg og kystsikring.

Vi beskæftiger i dag mere end 700 dedikerede medarbejdere med fagspecifikke kompetencer til at håndtere alle typer opgaver inden jord og anlæg.

Med kontorer i Ishøj, Brøndby, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding dækker vi hele landet og arbejder årligt på op til 85 projekter, der tæller både total-, hoved- og fagentrepriser og rammeaftaler. 

MJE har Danmarks største maskinpark med mere end 450 entreprenørmaskiner, der spænder over alt fra gummigeder til jernbanemaskinel. De mange maskiner gør MJE til en agil og fleksibel samarbejdspartner, uanset projektets størrelse og beliggenhed.

Scroll to Top