Fundering

M.J. Eriksson har en selvstændig afdeling for fundering, som beskæftiger flere end 40 dygtige medarbejdere – alle med stor ekspertise og erfaring inden for alle typer af funderingsopgaver.

Vores Funderingsafdeling råder over et stort antal topmoderne borerigge, rammemaskiner, hamre og egne arbejdsflåder til funderingsopgaver på vand, og udfører mange opgaver i samarbejde med vores egen Kranafdeling, som ligeledes råder over et stort antal mobil- og bæltekraner.

Funderingsafdelingen  er etableret i 1993 og gennem de seneste 30 år positioneret sig blandt de dygtigste og mest efterspurgte i branchen, fordi vi har udført alle typer funderings-opgaver i alle tænkelige miljøer, geografiske placeringer og under forskellige,  geologiske forhold.

Afdelingens mandskab er eksperter inden for deres fag og har udelukkende fundering som arbejdsområde. De udfører funderingsopgaverne på vores egne anlægsentrepriser, men afdelingens ekspertise og kapacitet efterspørges i lige så høj grad af andre entreprenører i hele Danmark og Sydsverige – fordi afdelingen har ekspertisen, maskineriet og mandskabet, og kan mobilisere den nødvendige kapacitet med kort varsel.

Previous slide
Next slide

Referencer:

Borede og støbte pæle i Hjärup
Kaktustårnene ved Dybbølsbro
Lille Langebro
Ny bro til Nærheden
Teglholm Brygge
TP40 Bane og funderingsarbejder
Tømning af Strandholm Sø
Scroll to Top