Veje og motorveje

Vejtætheden i Danmark er blandt de højeste i verden, og i de seneste 35 år har M.J. Eriksson været med til at forlænge det danske vejnet med mange hundrede kilometer nye motorveje, hoved- og landeveje, som både har været med til at øge mobiliteten og trafiksikkerheden.

Som Danmarks største anlægsentreprenør har M.J. Eriksson siden midten af 1980’erne været med til at udbygge store dele af det danske vejnet, og vi udfører alle typer vejprojekter i hoved- og totalentreprise i hele Danmark og Sydsverige.

I de senere år har M.J. Eriksson bl.a. anlagt Fjordforbindelsen Frederikssund, flere etaper af Holstebro- og Silkeborg motorvejene, udvidet Køge Bugt Motorvejen og anlagt Engsplanvej syd om Aalborg. Og i disse år er vi i gang med endnu en udvidelse af Fynske Motorvej samt etableringen af Nordskovvej i Silkeborg og Bering-Beder Vejen syd om Aarhus.

Når vi anlægger veje både ude i det åbne land og i bymæssig bebyggelse, hvor der ofte medhører udførelse af rundkørsler, stisystemer, broer og tunneler i projekterne, står vi som oftest også selv for opretholdelsen af trafiksikkerheden og de færdselsregulerende foranstaltninger under hele anlægsarbejdet.

Tidligere
Næste
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.